Windows Server 2012, Git i HTML5 na Microsoft Virtual Academy

thumb image

Dobro došli u drugo, nadam se ne i posljednje, predstavljanje besplatnih Microsoft Virtual Academy online tečajeva. O MVA smo ranije već nešto pisali i vjerujem se da ste već krenuli u stjecanje novih znanja i vještina. Svakako nam javite koji su vam tečajevi bili najbolji, što bi možda promijenili i kako napredujete. U nastavku možete saznati nešto više o tri tečaja za koje vjerujemo da će vam biti najzanimljiviji. Za ovaj put odabrali smo za vas sljedeće kategorije tečajeva – Windows Server, Visual Studio i HTML5. Pa krenimo. :)

HTML5 & CSS3 Fundamentals: Development for Absolute Beginners

Ako ne znate ništa o HTML-u tj. CSS-u ili znate vrlo malo onda je ovaj tečaj prava prilika za vas. Sastoji se od 21 modula. Svaki modul sastoji se od teoretskog i praktičnog dijela. Jednom kada pokrenete tečaj vidjet ćete uvod u kojemu će detaljnije biti objašnjeno što možete očekivati i što ćete naučiti završetkom tečaja. Ono u što možete biti sigurni je da ćete završetkom tečaja bit u mogućnosti razumjeti osnovne koncepte razvoja pomoću HTML-a i CSS-a. Ako već imate primjer neke stranice koju ste radili možete nam se pohvaliti ispod u komentarima.

Windows Server 2012 Training: Technical Overview

Tečaj koji će vas upoznati s ključnim detaljima vezanim uz Windows Server 2012. Sastoji se od sedam modula: Server Virtualization, Management & Automation, Networking, Storage, Identity and Access, Virtual Desktop Infrastructure i Web and Application Platform. Svaki od modula pokriva određeni set mogućnosti i funkcija Windows Servera 2012. Nemoguće je pokriti sve mogućnosti Windows Servera 2012 kroz ovih sedam modula tako da ovaj tečaj pruža uvid u osnove i služi kao temelj za savladavanje složenijih znanja.

Using Git with Visual Studio 2013 Jump Start

GitHub smo vam već predstavili s ponudom koja je vrlo primamljiva. Pomoću ovog tečaja naučite razlikovati GitHub i Git, saznajte što je Git, što sve pruža, kako ga koristiti i zbog čega je toliko popularan. Koriste ga podjednako tvrtke i pojedinci. Također se sastoji od sedam modula: Choosing the Right Version Control, Install and Configure Git, Git Basics, Git Fundamentals, Git in Visual Studio, Git Workflows​ i Fix Your Git.

Pin It