Microsoft Virtual Academy za vaše najbolje iskustvo učenja ikad

thumb image

MVA je potpuno iskustvo učenja s naglaskom na Microsoftove tehnologije u oblaku (sa sadržajem nivoa 100 i 200). Možete pristupiti različitim online sadržajima i postati ekspert u IT Pro zajednici diljem svijeta.

Otvoren vam je pristup svim potrebnim materijalima, informacijama i statistikama kako bi uspješno pratili vlastiti napredak. Sve to je potpuno besplatno i uvijek dostupno na http://www.microsoftvirtualacademy.com/

Brojne su prednosti ovakvog načina stjecanja znanja, a neke od njih su: učite gdje i kada vi to želite, niste ograničeni rokovima i mjestom, neograničen broj puta se možete vratiti bilo kojem od sadržaja i sl.

MVA je temeljena na Microsoft Azure tehnologiji koja garantira da će vaše iskustvo učenja teći neprekidno za najbolje iskustvo učenja ikad!

Microsoft Virtual Academy

Za početak posjetite link http://www.microsoftvirtualacademy.com/ i prijavite se pomoću Windows Live ID-a (uskoro novog naziva ‘Microsoft Account’). Izaberite kategorije koje vas zanimaju te unutar njih tečajeve pomoću kojih želite unaprijediti svoja znanja.

Kategorije unutar koji se nalaze dostupni tečajevi su: Business Intelligence, Clustering, Hyper-V, IaaS, Office 365, PaaS, Private Cloud, Public Cloud, SaaS, Security, SQL Azure, SQL Server, System Center Virtual Machine Manager, Virtualization, VMware, Windows Azure, Windows Client i Windows Phone.

Svaki od tečajeva podijeljen je na module i svakim otvorenim modulom prikupljate bodove konzumirajući sadržaj pomoću kojega se pripremate za provjeru znanja svakog od modula. Npr. tečaj ‘Windows Azure’ podijeljen je na slijedeće module: Introducing Windows Azure, Deploying Azure Applications, Managing Windows Azure i Monitoring Windows Azure.

Bodove također prikupljate i svakom uspješno položenom provjerom znanja čime unaprjeđujete svoj status koji može biti u rasponu od brončanog (0-99 bodova), preko srebrnog (100-499 bodova) i zlatnog (500-2999 bodova) do platinuma (3000 bodova ili više). Status vam nudi popuste i mogućnost sudjelovanja u promotivnim akcijama.

Započnite svoju obrazovnu avanturu već danas, naučite nešto novo, penjite se na bodovnoj rang listi i uživajte u novom iskustvu.  

Pin It