Microsoft Tech Talk

thumb image

Oduvijek te zanimao posao u Microsoftu u Hrvatskoj ili u inozemstvu? Želiš iz prve ruke čuti kako izgleda radni dan Microsoft razvojnog inžinjera? Imaš nedoumica po pitanju prijave za ljetnu praksu ili stalno zaposlenje jer nisi siguran zadovoljavaš li uvjete? Ne znaš kako izgleda proces od prijave do zaposlenja? Možda si dovoljno siguran u sebe, znaš da zadovoljaš sve uvjete, spreman si stupiti u kontakt sa službenim recruiterima, ali ne znaš kako doći do njih? Ukoliko si potvrdno odgovorio na bilo koje od ovih pitanja, savršen si kandidat za novi Tech Talk event službenih Microsoft recruitera u Zagrebu!

16.11.2015. u 17:30 h službeni Microsoft recruiteri i voditelji razvojnih timova iz Redmonda i Europskih razvojnih centara održat će predavanje tijekom kojeg će ti predstaviti ljetne prakse i zaposlenja za koje se možeš prijaviti, detalje procesa prijave, kao i uvjete koji se od prijavljenih kandidata očekuju. Tijekom predavanja ćeš saznati kako izgleda radni dan razvojnih inžinjera u Microsoftu, projektima na kojima rade MS developeri, o tome kako je raditi u razvojnom timu u europskim razvojnim centrima i još puno toga.

Predavanje će se održati u Horvatovoj 82, u uredu Microsofta Hrvatska! Upoznaj se već sada s potencijalnim radnim mjestom, a ukoliko stigneš ranije na predavanje, moći ćeš demonstrirati svoje Guitar Hero/Xbox vještine. Prijavi se na Microsoft Tech Talk event putem linka i osiguraj si poklon, hranu i piće!

Posjeti https://careers.microsoft.com/students i već sada se prijavi za ljetne prakse i zaposlenja u Microsoftu i možda baš tebe recruiteri pozovu na intervju!

Kako možeš doći do ureda:

  • Autobusom: Linijom 268 s glavnog kolodvora
  • Tramvajem: siđi na stanici kod Avenue malla i kreni prema jugu 10 min pješke
  • Automobilom: preko puta zgrade (kod 24sata) nalazi se veliki besplatni parking

Ukoliko ti se čini da je ured daleko, sjeti se da je 10 minuta vožnje od glavnog kolodvora puno kraći put od onog kojeg su prevalili recruiteri i developeri da bi baš tebi prezentirali svoja životna iskustva!

Vidimo se 16.11.2015. u 17:30 h u Horvatovoj 82!

Svakako donesi i isprintani CV na predavanje.

Pin It