Microsoft Office 365 – podrška vašem virtualnom razredu

thumb image

Nastavljamo seriju članaka kojom vam želimo približiti ponudu besplatnih online tečajeva na Microsoft Virtual Academy.

Build Classroom Community with Yammer

Kao idealna platforma za nastavnike i profesore, naučite kako efikasno koristiti Yammer u nastavnom procesu. Ovaj će vas tečaj naučiti kako otvoriti Yammer profil, kako stvarati, uređivati i brisati Yammer grupe, statuse i drugi sadržaj. Yammer nudi sve potrebno za stvaranje digitalnog razreda u kojemu predavači i polaznici mogu međusobno komunicirati u kontroliranoj okolini.

Collaborate Using PowerPoint Online

Naučite kako napraviti, urediti i podijeliti PowerPoint prezentaciju kroz Office 365. PowerPoint Online olakšava međusobnu interakciju među predavačima i polaznicima. Jednom izrađenu prezentaciju možete uređivati s bilo kojeg uređaja u bilo koje vrijeme sa bilo kojom osobom (kojoj ste prethodno dali pripadajuća prava).

Create a Parent Email List

Još jedna idealna usluga za nastavnike i profesore. Outlook Web Apps nudi mogućnost stvaranja grupa korisnika (npr. roditelji, moj razred, učenici,…) kojima onda možete slati prilagođenu elektroničku poštu s raznim obavijestima. Ako do sada niste koristili opciju stvaranja grupa ovaj će vam tečaj od 5 minuta svakako biti od koristi.

Create a Quiz in Office Mix

Siguran sam da ste se do sada već upoznali s Office Mix-om putem naše Techmen kampanje. Neka vam ovaj tečaj posluži kao podsjetnik za korištenje Office Mixa. Inače, Office Mix je dodatak za PowerPoint 2013 koji služi za izradu interaktivnih online prezentacija.

Create a Survey in Excel Online

Kreiranje, uređivanje i analiziranje upitnika nikada nije bilo jednostavnije. Kroz ovaj jednostavan tečaj upoznajte se s mogućnošću provođenja upitnika u virtualnom razredu. Za one koji žele znati više preporučujemo tečaj pod nazivom Microsoft Excel 2013 Essentials.

Create and Share a Substitute Folder in OneDrive

Mapa u oblaku za vaš virtualni razred kojoj možete pristupiti s bilo kojeg mjesta u bilo koje vrijeme. OneDrive služi kao centralno mjesto za spremanje dokumenata koji se mogu međusobno uređivati i dijeliti.

… … … … …

Office 365 for End Users Courses

Pin It