Microsoft feat. GitHub – Developeri nastupaju (DreamSpark remix)

thumb image

Ne postoji zamjena za iskustvo razvijanja programa i aplikacija iz prve ruke i zato iskoristite suradnju Microsofta i GitHuba da bi sebi osigurali najbolje iskustvo učenja ikada.

Prošle godine Microsoft je ponudio Visual Studio Community 2013 što je za vas kao studente posebno zanimljivo. Besplatan i jednostavan pristup profesionalnim alatima koje profesionalci koriste svaki dan garancija su uspješne developerske budućnosti.

Ponuda uključuje sljedeće:

  • Visual Studio – Sve alate potrebne za vaš sljedeći projekt s podrškom za desktop, mobile, web i cloud koristeći C#, js, Pyton, F#, VB i dr.
  • Visual Studio Online – Alati za planiranje, praćenje, integraciju i testiranje – sve na jednom mjestu. Visual Studio Online račun za do 5 korisnika potpuno je besplatan.
  • Microsoft Azure – Sve vaše aplikacije smjestite u oblak uz kombinaciju bilo kojeg OS-a, programskog jezika ili frameworka. Ponuda za 10!

Sve ranije navedeno samo je početak. Kao student developer možete dobiti pristup još mnogim Microsoft alatima i ostalim ponudama kroz DreamSpark o čemu će više riječi biti u člancima koje možete uskoro očekivati. :)

Microsoft feat. GitHub – Developeri nastupaju (DreamSpark remix)

Pin It