Microsoft BizSpark

thumb image

“Why 20-Somethings Are the Most Successful Entrepreneurs”…

…naslov je jednog članka Forbesovog magazina. Zašto? Kada skočimo malo na temu izgradnje uspješnog biznisa vjerojatno ćete pomisliti da su za to potrebni  veliki management timovi, resursi, „know-how“ i naravno novac. Dakako da jesu, no stvar je u tome da nisu nužni u početku.

Ono što je najbitnije u početku je vaše vrijeme, trud i odlučnost. A zašto su onda 20te najbolje za pokrenut neki startup? Jer, iskreno, nemate što za izgubit.

Start it up!

Pretpostavimo da se nalazite u nekom IT điru, možda čak i ne. Možda ste više orijentirani na onu ekonomsku i biznis stranu. U svakom slučaju imate ideju, imate neki „koncept“ kako izvršiti tu ideju, imate par kolega koji su spremni sa vama do kraja i još vam sad samo fali onaj netko tko će vas usmjeriti na tom poduzetničkom putu te vam olakšati cijeli proces. Tu dolazi BizSpark.

Što je Bizspark?

Micorosft BizSpark je globalni program za startupe koji pruža besplatan software, podršku i vidljivost da pomogne startupima.

BizSpark je Software. BizSpark pruža startupima pristup trenutnom, aktualnom Microsoft softweru, razvojnim alatima, platformama, serverima da bi se gradile softwerske aplikacije. BizSpark startupi također dobivaju 3700$ godišnje za Microsfit Azure cloud platformu.

BizSpark je Podrška. BizSpark startupi postaju dio BizSpark ekosustava, dajući vam pristup investitorima, savjetnicima, mentorima te jedinstvenim i vrijednim ponudama koje vam pomažu u biznisu. Pronađite talent i pronađite financijsku pomoć.

BizSpark je Vidljivost. BizSpark članovi dobivaju marketinšku vidljivost da bi bolje mogli promovirati svoje poslovanje.

Kada bih se trebao pridružit BizSparku?

Pošto je BizSpark 3-godišnji program, najbolje vrijeme za pristupiti je kada želite svoju ideju transformirati u biznis, a potrebni su vam resursi koji bi vam pomogli učiniti baš to.

Spremni, na taj korak? microsoft.com/bizspark

Pin It