Imagine

ImagineAcademy

Microsoft Imagine, nekoć Microsoft Dreamspark, je Microsoftov program koji besplatno pruža studentima Microsoftove razvojne i dizajnerske alate.


Kako je sve počelo?

Imagine program najavio je Bill Gates tijekom svojeg govora na Stanfordu te je tako program započeo sa djelovanjem 20. veljače 2008. godine. 8 godina kasnije, 7. rujna 2016 program je promijenio ime iz Dreamspark u Imagine. Microsoft Imagine povezuje studente s alatima, resursima i iskustvima koja su im potrebna da razviju svoje vještine za današnji poslovni svijet. Bilo da razvijaju igru, projektiraju i programiraju aplikaciju ili pokreću projekt, Microsoft Imagine im pomaže da razviju svoje ideje i hrabro ih ostvaruju. Procjenjuje se kako oko 35 milijuna studenata putem ovog programa pristupa besplatnim alatima.

Što ti sve Imagine nudi?

Pogodnosti ovog programa se mogu podijeliti na 3 dijela:

Kako bi studenti mogli ostvarivati pogodnosti ovog programa trebaju se registrirati na službenoj Imagine stranici i potvrditi svoj studentski status. No bez brige, postupak nije ni težak ni kompliciran i trebaju ti samo 3 stvari (i sve ih već imaš ☺). U nastavku ti donosimo kratki tutorijal kako započeti sa Imagine-om i ostvarivati super pogodnosti ☺


Imagine na društvenim mrežama:

  • Follow this page on Facebook
  • Follow this page on Twitter