Imagine Cup 2015 – finale

thumb image

Microsoft Imagine Cup prestižno je studentsko natjecanje u tehnologiji na kojem studenti kroz rad na projektu savladavaju način rada u timu, pokazuju svoje znanje, sposobnost prilagodbe i brzog usvajanja novih tehnologija. Natjecanje se odvija pred budnim okom žirija u tri kategorije: Games, Innovation i World Citizenship.

Zaljubljenik si u tehnologiju, zanima te kako sve funkcionira ali oklijevaš? Dođi i saznaj što to čini dobru ekipu, te kako se uspješan tim razlikuje od ostalih. Pogledaj kako koristiti maštu za rješavanje najvećih svjetskih problema, kako uspješno predstaviti svoju ideju i projekt pred žirijem, kako se riješiti treme i ostaviti dobar utisak, nauči što je novo u svijetu tehnologije… Tko zna, možda ovo natjecanje i u tebi probudi kreativca!

Prijaviti se možeš ovdje.  Ukoliko imate nekih nejasnoća oko prijave – kako kreirati račun, prijaviti tim na natjecanje, i druge informacije pronađite instrukcije na našoj Get Started stranici.

Natjecanje u kategorijama Innovation, Games i World Citizenship je otvoreno za sve studente u HR koji zadovoljavaju uvjete natjecanja.

Opće uvjete natjecanja kao i dodatne informacije možete pronaći na sljedećem linku.

Ukoliko imate neka dodatna pitanja pošaljite ih na imgcuphr@microsoft.com

Način sudjelovanja u natjecanju

  1. Svi zainteresirani studenti moraju se registrirati na web stranici www.imaginecup.com i unijeti podatke o svim članovima tima. Svaki tim sastoji se od do 4 člana i jednog mentora. Svi članovi tima moraju se registrirati na web stranici. Član koji nije prošao registraciju i nije dodijeljen timu neće moći sudjelovati u natjecanju.
  2. Najkasnije do 5.travnja 2015. godine predati konačni rad uz popratnu dokumentaciju:
    • kratki sažetak svoga rada (1-2 stranice teksta) na hrvatskom ili engleskom
    • dokument na engleskom jeziku koji sadrži detaljan opis rješenja, screenshotove, video i dr.
  3. Svi radovi moraju zadovoljavati uvjete natjecanja opisane na stranici te moraju biti u skladu s zahtjevima svakog pojedinačne kategorije natjecanja:
  4. Hrvatsko lokalno finale Imagine Cup natjecanja za sve tri kategorije održat će se 15.4.2015. pred višečlanim žirijem. Maksimalan broj timova koji može biti prisutan na finalu je 5 po svakoj kategoriji. U slučaju većeg broja prijava, stručni žiri će u prekvalifikacijskom krugu izvršiti izbor 5 najbolji na temelju pristiglih prijava.

Ove godine domaćin finala je Fakultet organizacije i informatike (FOI) u Varaždinu gdje će inovativni i ambiciozni studenti iz cijele Hrvatske doći i boriti se za odlazak na svjetsko finale u Seattleu! Zvuči zanimljivo? Još uvijek ima vremena. Kreni već danas u osmišljavanje projekta, okupi dobar tim, prijavi se i bori za laskavu titulu pobjednika Imagine Cup natjecanja.

Pin It