Besplatni Microsoft Virtual Academy online tečajevi #1

thumb image

Dobro došli u prvo, nadam se ne i posljednje, predstavljanje besplatnih Microsoft Virtual Academy online tečajeva. O MVA smo ranije već nešto pisali i vjerujem se da ste već krenuli u stjecanje novih znanja i vještina. Svakako nam javite koji su vam tečajevi bili najbolji, što bi možda promijenili i kako napredujete. U nastavku možete saznati nešto više o tri tečaja za koje vjerujemo da će vam u ovom trenutku biti najviše od koristi. Svaki od tečajeva pokriva jednu kategoriju Microsoft softverskih proizvoda – Windows, Office 365 for End Users i Windows Phone Development. Pa krenimo. :)

Windows 10 Technical Preview Fundamentals for IT Pros

Prije nekoliko dana imali ste priliku uživo pratiti online predstavljanje novosti vezanih uz OS Windows 10. Ovaj tečaj omogućuje vam da na još konkretniji način saznate koja sve poboljšanja donosi Windows 10. Dobit ćete odgovore na mnoga pitanja, međuostalim – kako je poboljšana sigurnost sustava, što se dogodilo sa sučeljem i Start izbornikom i dr. Ali to nije sve! Ovdje možete i preuzeti Windows 10 Technical Preview te iz prve ruke proći kroz Windows 10 i reći nam kako vam se sviđa.

OneDrive: Store, Sync, and Share your Personal Files

Sigurno do sada već znate da Microsoft daje Office 365 na besplatno korištenje obrazovnim ustanovama i da ćete, ako već niste, uskoro imati priliku uživati u svim prednostima koje Office 365 kao takav pruža. Neka vam ovaj tečaj posluži kao uvod u Office 365 svijet. Saznajte što je i kako najbolje iskoristiti računalstvo u oblaku, što je i kako koristiti sigurnosno kopiranje podataka, kako svojim podacima pristupiti sa bilo kojeg uređaja spojenog na Internet i sl. Praktični savjeti koje ćete dobiti u ovom tečaju garancija su za uspješno i jednostavno korištenje sustava Office 365 za osobne i obrazovne svrhe. Također, ako negdje zapnete uvijek nam se možete javiti.

Introduction to Mobile App Development

Sudjelujete ili želite sudjelovati na Software Startup Academy? Želite programirati? Onda je ovaj tečaj prava prilika za vas. Ništa ne motivira više nego napraviti aplikaciju do koje vam je stalo, koju možete odmah vidjeti, isprobati i dijeliti. Uvod u mobilno programiranje stanica je koje ćete se uvijek sjećati na vašem programerskom putu. Jeste li već objavili neku mobilnu aplikaciju?

Pin It